Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda lliura un any més els seus premis Margarida Borràs. Aquesta 22a edició coincideix amb la inauguració el passat 17 de maig, Dia Internacional contra l’LGTBfòbia, de la placa commemorativa a Margarida Borràs, dona trans valenciana executada per la seua identitat de gènere fa ja 557 anys, a la Plaça del Mercat de València.

En aquesta ocasió, aquest guardó, amb el qual Lambda distingeix la trajectòria pública de persones o entitats en la defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar, ha decidit reconèixer a:

ANA CANO – MELUSKA

A títol pòstum, per la seua imparable militància com a dona trans contra la transfòbia, la serofòbia, el masclisme i les desigualtats de qualsevol tipus, i pel seu compromís amb els drets de les persones trans fins als seus últims moments.

FUNDACIÓN 26 DE DICIEMBRE

Per la seua importantíssima i pionera tasca per la visibilitat, igualtat, respecte, cura i acollida de les persones LGTB majors.

ILGA

Pels seus 39 anys de lluita incansable per la defensa dels drets i llibertats, la igualtat, la no discriminació i despatologització de lesbianes, gais, bisexuals, i persones trans i intersex, a més de 100 països als cinc continents.

A l’acte de lliurament dels Premis, que tindrà lloc el divendres 16 de juny, a les 19h, al Saló d’Actes del MuVIM (C/Quevedo 10, València), hi assistiran diferents representants de la política, la cultura, els sindicats i el món associatiu valencià, així com les entitats premiades.

L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

 

Share This