Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El lliurament dels Premis Margarida Borràs aconsegueix la seua vint-i-quatrena edició, uns guardons que reconeixen la trajectòria pública de persones o entitats compromeses amb la defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar.

La cerimònia se celebrarà el 21 de juny a les 19.00 h en el MuVIM (C/ Quevedo 10, València).

En aquesta ocasió, hem decidit reconèixer a:

  • Rampova
    Per ser una de les principals icones de visibilitat trans i la contracultura des de la Transició a València i fins l’actualitat, a través de la transgressió política i sexogenèrica i la lluita contra el masclisme i el feixisme, des del món de l’art i l’espectacle, ampliant els horitzons de l’activisme i la política i representant l’esperit revolucionari de tota una època i forma de veure el món.
  • ACNUR
    Per la seua tasca en favor de les persones LGTBI sol·licitants d’asil o refugiades com a part de la lluita per la construcció d’una societat més justa, diversa, plural i inclusiva, aspecte especialment rellevant en aquestos temps de fortificació de les fronteres europees, ascens de la xenofòbia i increment de la inestabilitat i les desigualtats globals.
  • José de Lamo
    Per la seua trajectòria com activista a Lambda, destacant el seu treball com a Secretari d’Organització i Coordinador General, i el seu treball com a Secretari d’Organització de la FELGTB. A més a més, en reconeixement del seu treball en l’àmbit institucional com a Director de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, donant un gran impuls a les polítiques de diversitat sexual, de gènere i familiar a tot el País Valencià.

 

Share This