Lambda repartirà 4.000 preservatius en les mascletaes

El grup de Salut Sexual i VIH de Lambda, per a fomentar especialment entre la població més jove hàbits sexuals saludables, repartirà el 4, 10 i 11 de març 2.000 packs de material preventiu, compostos per 4.000 preservatius i bolsitas de lubrificant en monodosis, en les mascletàs de la Plaça de l’Ajuntament de València.

Literatura LGTB en la Biblioteca del Museu de Etnologia de València

L’escriptor Juan Carlos Usó presentarà el pròxim 22 de març, a les 19.00 hores en la Biblioteca del Museu de Etnologia de València (MUVAET), els seus llibres ‘Orgullo Trasvestido’ i ‘Gloria Laguna: ingenio castizo, mito literario y lesbianismo chic’. En la presentació, l’autor del llibre estarà acompanyat per Luis Noguerol, coordinador de projectes culturals de Lambda.

“Borinot” i tradició

Des de Lambda-col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, vàrem iniciar en 2015 la campanya “Borinot el que no bote”, demanant a la societat valenciana que canviara la paraula maricón per borinot en esta cançó festiva tan coneguda. L'objectiu no era un...

El grup jove de Lambda organitza un cinefórum

El grup jove de Lambda, amb motiu del mes de la igualtat i el dia internacional de les dones, ha organitzat la projecció de la pel·lícula produïda per l’Institut Basc de la Dona, ‘Volar’, que reuneix testimoniatges de nou dones supervivents de la violència de gènere.

Un partit de futbol contra la LGTBfòbia en l’esport

El grup de les Heidis de Lambda, juntament amb el club Esportiu LGTB+ Samarucs i l’equip de femení de Llíria, celebrarà hui, 16 de febrer, a les 21.00 hores, un torneig en el camp de futbol del poliesportiu de Benimaclet per a commemorar el Dia contra la LGTBfòbia en l’esport.

Archives