Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Un any més, els Premis Margarida Borràs reconeixen la trajectòria pública de persones o entitats compromeses amb la defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar. En aquesta ocasió, els guardons han sigut atorgats a:

À Punt
Per la seua tasca de cobertura informativa i comunicació respectuosa i no discriminatòria de les persones LGTB+, que contribueix a la construcció d’una societat valenciana més justa, diversa, plural i inclusiva, tant als informatius com amb programes especials al llarg de tot l’any.

Sacramento Pinazo Hernandis
Per la seua tasca en favor de les persones LGTB+ majors, amb la seua contribució i dedicació al capdavant de la investigació exploratòria «Soledad y cuidados de las personas LGTBIQ+ que envejecen en la ciudad de València».

Luis Noguerol
Per la seua trajectòria com a activista de Lambda durant més de 20 anys ininterromputs, en què destaquem el seu treball a l’àmbit de la cultura, l’organització del festival internacional de cinema «Mostra la Ploma», així com la manifestació de l’Orgull a la ciutat de València.

 

Com la situació sanitària no va permetre el 2020 lliurar els premis físicament de l’edició anterior, aquest any es farà també entrega a Cesida, Casa Caridad, Charo Altable Vicario i Rosa Sanchís Caudet. Pots llegir la notícia completa sobre els premis de l’any passat, fent clic ací.

margarida-borras-2021

L’acte tindrà lloc el proper dimarts 21 de desembre, a les 19h, al Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), situat al carrer del Museu, 2 de València, i serà dirigit per Cabra Fotuda. Amb motiu de l’actual situació sanitaria, caldrà l’ús de mascareta de seguretat en tot el recinte i en tot moment, i inscripció prèvia per a acudir presencialment. Si tens dubtes o consultes, pots escriure a v.comunicacio@lambdavalencia.org. 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

Aquelles persones que no puguen acudir al CCCC, podran seguir l’acte en directe als perfils de YouTube i Facebook de Lambda.

Share This