Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Els Premis Margarida Borràs reconeixen, en la seua 23a edició, la trajectòria de Jesús Generelo Lanaspa, el projecte educatiu “Viu la diversitat, expressa’t” i Amets Suess. L’acte de lliurament dels guardons, concedits per Lambda, és el pròxim 21 de juny a l’auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de Valencia a les 19 hores.

L’esdeveniment, al que assistiran representants de la política, la cultura, els sindicats i el món associatiu valencià, així com les entitats i persones premiades està obert al públic.

Ens acompanyaran en l’acte GEMEGA, un col·lectiu jove feminista, que pretenen transmetre allò que van aprenent a través del teatre, l’humor i les emocions. Estrenaran el seu nou projecte, un treball cuinat a foc lent, utilitzant els ingredients de les experiències i anècdotes d’algunes de les nostres companyes trans. Amb la intenció que la riquesa de la diversitat estiga present a la vida quotidiana, i que aquestes realitats deixen d’estar reprimides i silenciades.

La següent imatge mostra les persones i entitats reconegudes enguany així com un breu resum del seu traball dins de la lluita a favor del col·lectiu LGTBI. Enhorabona!

Share This