“Al loro!”  és un programa desenvolupat per Lambda, Col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de génere i familiar, i finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. 

La seua funció és identificar i registrar el contingut discriminatori i els delictes d’odi per LGTBfobia en xarxes socials per a visibilitzar aquesta problemàtica d’atac al col·lectiu LGTB+. La recollida es realitzarà a través d’un formulari, i totes les publicacions registrades seran analitzades per l’equip de rastreig.

Les persones que vulguen participar en l’equip de rastreig poden escriure a sensibilitzacio2@lambdavalencia.org, i rebran una formació específica sobre delictes d’odi i de l’ús de les eines, de manera que siga accessible al major nombre de gent possible.

Abans de contestar a aquest qüestionari has de saber que únicament s’entenen com a contingut de caràcter discriminatori o delicte d’odi per LGTBfobia aquelles publicacions (imatges o comentaris) que fomenten, promoguen o inciten directament o indirectament a l’odi, l’hostilitat, la discriminació i/o violència contra el col·lectiu LGTB+ per raó de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

Després de l’anàlisi del contingut discriminatori trobat en xarxes socials, la idea és crear un informe anual i compartir-lo públicament, amb el propòsit de sensibilitzar la societat.

DENUNCIA! 

Accedeix al formulari de denuncia, fent clic ací.

Share This