Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

“Al loro!”  és un programa desenvolupat per Lambda, Col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de génere i familiar, i finançat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, així com per la Diputació de València. La seua funció és identificar i registrar el contingut discriminatori i els delictes d’odi per LGTBfobia en xarxes socials per a visibilitzar aquesta problemàtica d’atac al col·lectiu LGTB+

L’any passat 2021, a través del rastreig realitzat en les xarxes socials d’ús principal (Twitter, Facebook i Instragram), vam poder extraure informació molt rellevant sobre com actua la LGTBI-fòbia a través de les xarxes socials. Enguany ens plantegem nous reptes: analitzar també la serofòbia en xarxes, indagar amb més afany la transfòbia invisibilitzada, així com realitzar un rastreig encara més exhaustiu.

al loro!

En el que portem d’any hem analitzat quasi 2.000 publicacions (respecte a les 511 registrades en 2021), amb contingut LGTBIfòbic o serofòbic. Estem treballant per visibilitzar al màxim aquesta realitat que ens pesa com a societat i que ens competeix a totes.

Si vols formar part d’aquesta imprescindible denúncia social, només has de capturar el contingut discriminatori que trobes en xarxes socials i fer-nos-el arribar al perfil @allorodenuncia en Twitter, Facebook, Instagram i TikTok.

Després de tota l’anàlisi realitzada durant l’any crearem un informe anual que compartirem públicament, perquè les nostres veus siguen escoltades, per a assenyalar i denunciar aquests discursos i a les xarxes que permeten que es llancen sense conseqüència, per a aconseguir que deixen de ser impunes. Pots llegir, fent clic ací, la notícia del primer informe Al loro!

Share This