Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Des del programa de delictes d’odi de Lambda, subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, organitzem una proposta de sensibilització i de formació per a professionals que es troben en la primera línea d’intervenció amb persones vulnerables de ser víctimes de delictes d’odi per raons d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere (LGTBI-fòbia) o pel seu estat serològic (serofòbia).

Ens dirigim principalment a personal de policia, de l’àmbit sanitari i d’assistència social però, per descomptat, poden participar totes les persones que ho consideren una millora en la seua atenció professional.

formació delictes d'odi

L’objectiu principal és sensibilitzar en quant a les realitats discriminatòries que pateix el col·lectiu LGTBI+, així com oferir eines i recursos per tal que les intervencions siguen el més satisfactòries possibles, tant per a les professionals implicades en la intervenció, com per a les persones ateses.

Els continguts seran impartits per la tècnica del programa de delictes d’odi de Lambda i per professionals del servei Orienta València, l’Oficina integral d’atenció al col·lectiu LGTBI+ de la Generalitat Valenciana.

  1. Conceptes generals sobre diversitat sexual, de gènere i familiar
  2. Realitats de la LGTBI-fòbia i la serofòbia, problemática
  3. Conceptes generals i marc normatiu sobre discurs , discriminació i delictes d’odi
  4. Pautes per a una correcta atenció i suport a les víctimes
  5. Aplicació a la pràctica diària i recursos psico-assistencials

 

formació delictes d'odi

La metodologia de les jornades és mixta (en línia, presencial i telemàtica), i la duració total és de 15 hores i, en completar-se, s’acreditaran amb una certificació.

Actualment oferim tres edicions que es celebren en els mesos de setembre, octubre i novembre:

  • 1ª edició: Setembre (dimarts 6 i dimecres 7, 14, 21 i 28)
  • 2ª edició: Octubre (dimarts 4 i 11, i dimecres 5, 19 i 26)
  • 3ª edició: Novembre (dijous 27 d’octubre, i dimecres 2, 9, 16 i 23)

 

Les persones interessades poden inscriure’s a través d’aquest formulari, fent clic ací. Caldrà indicar en el moment de la inscripció en quina edició es vol participar. Per a demanar més informació o resoldre dubtes, pots escriure a social5@lambdavalencia.org

Share This