Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Des de Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, recorden que el Pla Divèrsia podrà seguir el curs pròxim gràcies, en part,  a “la confiança i el recolzament d’Isabel García, diputada d’igualtat i joventut de la Diputació de València”. Segons indica Fani Boronat, coordinadora general de l’entitat, “l’impuls i suport que Diputació de València ha oferit a aquesta activitat és la base sobre la qual continuar construint centres i comunitats educatives lliures de LGTBfòbia”.

IMG_20160408_122317
Divèrsia és un pla integral de formació sobre diversitat sexual, familiar i de gènere que inclou cursos per a professionals de l’ensenyament i tallers de sensibilització de l’alumnat en els instituts o d’orientació per a les famílies. A més, recomana eines i materials que afavoreixen la diversitat en les aules. Les xifres de les intervencions realitzades en menys de tres mesos, des de la signatura del conveni amb Diputació, no deixen lloc a dubtes de la importància d’aquesta col·laboració. Divèrsia ha intervingut en tretze centres d’onze poblacions diferents. “L’acord aconseguit amb Diputació de València ens ha permès actuar sobre més de 1300 alumnes” afirma Fran Fernández responsable del Pla Divèrsia en Lambda.

IMG_20160513_131727

Des del col·lectiu recorden que el suport a iniciatives com aquesta per part de les institucions, com Diputació de València, és “l’única garantia d’obtindre resultats enfront de l’assetjament escolar LGTBfòbic”. A més, Lambda avança la possibilitat d’ampliar sinèrgies amb altres institucions com ja s’ha fet amb l’Ajuntament de València de cara al nou curs.

Share This