Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Tornem a obrir la sol·licitud del PLA DIVÈRSIA per a centres educatius del País Valencià. Disposem de tallers amb continguts i enfocament diferent adequats a cada nivell i etapa educativa:

  • INFANTIL I PRIMÀRIA: contacontes i tallers dirigits a l’alumnat de 3r d’educació infantil 5 anys, 2n, 4t i de primària. 
  • ESO i altres nivells educatius: tallers dirigits a 1r i 4t d’ESO o equivalents, així com altres nivells (FPB, Batxillerat, Cicles formatius…)

Pla Diversia 2021

Els tallers són realitzats per un equip format per professionals contractat i voluntari de Lambda que, amb perspectiva de gènere, una metodologia participativa i fent ús de dinàmiques, jocs i recursos audiovisuals realitzaran una activitat amb l’objectiu de fomentar el coneixement i el respecte a la diversitat sexual, familiar i de gènere, així com resoldran dubtes per a millorar la convivència i combatre l’assetjament escolar per LGTBfòbia. 

A causa de la nova normalitat a la qual ens obliga l’existència de la COVID-19, hem modificat la nostra metodologia per adequar-nos a les mesures organitzatives i de seguretat que haja adoptat el teu centre.

pla diversia institus i collegis

Si consideres que la nostra proposta pot ser interessant per al teu alumnat, t’animem a inscriure’t segons la vostra ubicació:

Si necessites informació més detallada, fes clic ací.

Aquest projecte rep el suport de: 

programa de diversitat als centres educatius

Share This