Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Mostra La Ploma iniciarà la seua marxa el pròxim 3 de juny amb l’exposició ‘PECADO Y AMÉN’. La V edició de Mostra La Ploma Festival Internacional per la diversitat sexual, de gènere i familiar es desenvoluparà en dos períodes, el primer, Mostra La Ploma a l’Estiu, centrat en activitats culturals durant el mes de l’Orgull LGTB+ i el segon Mostra La Ploma a la Tardor a l’octubre, dedicat al gruix de les propostes cinematogràfiques.

La programació de Mostra La Ploma a l’Estiu abastarà del 3 de juny al 16 de juliol com a complement cultural a la celebració de l’Orgull LGTB+ de València. Mostra la Ploma a la Tardor es realitzarà del 17 al 27 d’octubre, amb la projecció en el Centre del Carme Cultura Contemporània del programa cinematogràfic del festival.

Dilluns que ve 3 de juny a les 19.00 h. Lambda, acollirà en la seua seu l’exposició ‘PECADO Y AMÉN’, de l’artista emergent Mogares Doyân de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de la Llacuna i la Accademia di Belle Arti di Palerm.

 

Share This