#_LOCATIONMAP

Data / Hora
Date(s) - 03/06/2019 - 09/06/2019
5:00 pm - 8:00 pm

Categorias


El dilluns 3 de juny a les 19.00 h, inaugurem en la seu l’exposició ‘PECADO y AMÉN‘, de l’artista emergent Mogares Doyân de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de la Llacuna i la Accademia di Belle Arti di Palerm.

Moisés García Estévez, sota el nom artístic, de Mogares Doyân, ens presenta un projecte plàstic visual en el qual podrem veure fotografies, escultures, joieria, moda i peces audiovisuals, on l’artista, a través de l’art, realitza una crítica social a la discriminació i invisibilització tant del col·lectiu LGTB+, com de les minories socials, antropològicament parlant.

L’exposició inclou una sèrie d’activitats que permetran al públic interactuar amb la mostra i persones convidades. L’entrada a aquestes activitats també és gratuïta fins a completar aforament.

  • Divendres 7 de juny · 18.00 h: Xarra/Conferència “XARO NOMDEDÉU: L’EXPERIÈNCIA D’UNA MARE I ARTISTA FEMINISTA”. A càrrec de l’artista Xaro Nomdedéuç
  • Dissabte 8 de juny · 18.00 h: Xarra/Conferència “LA VISIBILITZACIÓ DRAG QUEEN DINS I FORA DEL COL·LECTIU”. A càrrec de l’elenc de la web serie audiovisual La Vida es Drag.
  • Diumenge 9 de juny · 12.30 h: Xarra/Conferència “LA TRANSSEXUALITAT: UNA INVISIBLE VI-SIBILITAT”. A càrrec de María Homsani, coordinadora d’Assessorament Trans en Lambda València.