Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Avui, dimecres 25 de setembre, celebrem 33 anys d’història treballant dia a dia pel respecte a la diversitat sexual, familiar i de gènere.

Complim ja 33 anys plens d’història, de lluites i somnis aconseguits, de molt d’activisme, d’alegries i d’il·lusió. Un camí què ha estat possible només gràcies a la implicació de totes les persones que han dedicat el seu treball, convicció i il·lusió a la construcció d’aquest projecte comú.

En aquest 33é aniversari, i en un any 2019 emmarcat amb el lema “Majors sense armaris. Història, Lluita i Memòria!”, volem aprofitar per a recordar especialment la lluita i entrega de totes aquelles persones que ens van precedir.

També volem donar les gràcies a tot el voluntariat de Lambda que dedica i entrega una part de la seua vida a aquest projecte, així com a l’equip tècnic que gestiona els seus programes, i per descomptat a les persones sòcies que el sostenen econòmicament. Els vostres ideals, valors, compromís i altruisme traduïts en acció y accions, sens dubte sostenen les arrels i fonaments de Lambda. Trenta-tres anys de lluita què ens han permés avançar molt més del que mai hauríem imaginat en la conquesta dels nostres drets.

Alhora, lamentablement, també assistim a l’aparició d’un fenomen històric que pot impedir-nos continuar avançant, i fins i tot capgirar aquest escenari. Per això, des de Lambda, deixem ben clar que no farem ni un pas enrere en la defensa dels nostres drets i llibertats aconseguides.

Férem història, farem futur!” deia el lema de l’orgull d’aquest any. Amb l’esperit de la revolta de Stonewall, i com ens va ensenyar el company Pedro Zerolo, hui en aquest 33º aniversari, tornem a confirmar que “els drets es conquisten, es gaudeixen i es defensen“.

Aquesta és la nostra lluita, que hui renovem de nou amb la força de totes i tots vosaltres, i l‘impuls de tota una ciutadania que somia aconseguir la societat de la igualtat real de l’Arcirs.

 

Share This