Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda, juntament amb el grup de Polítiques Bisexuals, co-organitza una bateria de xarrades i tallers que tindran lloc durant els dies 25, 26 i 27 de novembre. 

Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals i el grup de Polítiques Bisexuals de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals organitzen les IV Jornades sobre Bisexualitat i Diversitat Sexual que se celebren a València durant els dies 25, 26 i 27 de novembre. “Estem molt feliços que durant aquestes jornades València es convertisca en un gran focus per a l’activisme bisexual. És una oportunitat immillorable perquè tot el col·lectiu LGTB aprenga sobre les necessitats de les persones bisexuals”, afirma Fani Boronat, coordinadora general del Lambda que participarà en els actes d’inauguració del dissabte 26 de novembre.

En aquesta ocasió, les jornades treballaran per a donar a conèixer què és la bisexualitat fora de tòpics i estereotips i dotaran a les persones assistents d’eines per a lluitar contra la bifòbia i el monosexisme des de la formació i l’empoderament individual i col·lectiu. Per la seua banda, València es convertirà durant aquestes jornades en un lloc divers i segur on les persones bisexuals podran relacionar-se i socialitzar alhora que debaten, comenten i aborden el tractament de la diversitat afectiu-sexual en la nostra societat. En aquest sentit, per a Carlos Castaño, membre del grup de polítiques bisexuals de FELGTB, “queda molt per aconseguir, però, sens dubte, enguany estem duent a terme un avanç fonamental per a la conquesta de la igualtat de les persones amb una orientació sexual no monosexual. Creiem que la formació que serà impartida durant les jornades és fonamental per a combatre els estereotips atribuïts a totes les persones bisexuals.”

D’aquesta forma, durant els dies 25, 26 i 27 de novembre, Lambda serà l’entitat amfitriona de més de 20 xarrades, tallers i taules redones organitzades pel grup de Polítiques Bisexuals de FELGTB on la visibilització de la lletra ‘B’ serà la línia de treball principal durant aquest cap de setmana. Des de Lambda recorden que la coincidència de les Jornades amb el dia contra la violència de gènere no és fortuïta. “Ens sumarem a la manifestació del 25N sota el lema “Dones bisexuals contra la violència masclista” no solament pels diferents tipus de violència que patim les dones pel fet de ser-ho, sinó també per la violència que pateixen les dones bisexuals per la seua orientació sexual, afirma Boronat.

Les IV Jornades Bisexuals, integrades dins de les accions del 2016 Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat, estan dirigides a totes les persones bisexuals que vulguen integrar-se en les accions de l’any temàtic de FELGTB, a les persones no bisexuals que els interesse conèixer la realitat de l’orientació sexual més invisibilitzada, a activistes LGTB, als membres d’institucions públiques i partits polítics i als professionals de la salut, treballadors socials i de l’àmbit de la psicologia i l’educació.

Share This