Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Dimarts que ve 11 d’octubre, de la mà dels nostres amics de l’Editorial Dos Bigotes, Lambda presenta El sonido de los cuerpos de Fernando J López. Una novel·la negra que s’endinsa en els abismes de la parella, les veritats que ignorem de nosaltres mateixos i l’atracció per la perversitat.

Fernando J. López ha mostrat en la seua trajectòria  literària una gran sensibilitat i compromís, especialment amb la realitat de la joventut LGTB. En l’incomparable marc de l’Aula Capitular del Centre del Carme, podrem preguntar-li sobre esta obra que denuncia una sèrie de temes socials «invisibles» que no solen ocupar l’espai que mereixerien ni en els mitjans de comunicació ni en la ficció literària o cinematogràfica:

En primer lloc, la realitat dels menors transsexuals, tant a Espanya com en altres països. En segon lloc, les xarxes de tracta de menors i la prostitució d’adolescents que són portades a Espanya per mètodes com el del lover boy.

Com a millor comentari us traslladem les paraules de Montxo Armendáriz «Excel·lent reflexió sobre la identitat sexual, les relacions de parella i la cerca d’un mateix a ritme de thriller psicològic».

T’esperem l’11 d’octubre, a les 19:30 h. a l’Aula Capitular del Centre del Carme (C/ Museu, 2. València).

Share This