Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Estimades sòcies, estimats socis,

Quan falta mig any per acabar la meua segona i última legislatura com a coordinadora general de Lambda, deixe el càrrec per poder centrar-me, al 100%, en l’àmbit professional.

Deixe el càrrec amb una mescla d’emocions molt intensa. Per una banda, tinc moltes ganes de tancar aquesta etapa i centrar-me en l’estudi i, per altra banda, m’agradaria poder estar aquests mesos que em falten per viure de prop i tancar diversos projectes que em semblen molt interessants de cara a les reivindicacions pendents del nostre col·lectiu.

Amb tot i això, marxe tranquil·la, ja que queda al càrrec d’aquesta tasca un equip enfortit i renovat que seguirà treballant tot el marcat en la ponència política i organitzativa aprovada en el passat congrés.

Per tot això, et convoque a la propera assemblea ordinària que tindrà lloc el diumenge 15 de juliol a les 19.30, a la seu de Lambda (C/República Argentina 22, baix) amb el següent ordre del dia:
1. Aprovació de l’acta de l’assemblea ordinària de 13 de febrer de 2018. La podeu consultar ací.
2. Informe de gestió.
3. Dimissió de la coordinadora general.
4. Presentació del nou equip d’executiva i votació.
5. Precs i preguntes.

Sense més, només em queda dir-vos que espere haver estat a l’altura en el desenvolupament d’aquesta gran responsabilitat i donar-vos a totes i a tots les gràcies pel vostre suport.

Han sigut uns anys molt intensos en la nostra casa, amb moltes circumstàncies afortunadament noves pel nostre col·lectiu amb què hem recollit fruits ben saborosos després de tants anys de sembrar. He tingut la sort de poder protagonitzar moments que passaran a la història de Lambda i això m’enorgulleix. M’ha tocat a mi viure’ls, però òbviament, això ha sigut així gràcies a l’esforç de totes i tots i gràcies a creure en aquest apassionant projecte.

Espere poder acomiadar-me de tu en l’assemblea.

Una forta abraçada,
Fani Boronat
Coordinadora General de Lambda

Share This