Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda, ajunte el suport de la Diputació i l’Ajuntament d’Ontinyent, i dins del seu pla d’actuació de territorietat per a treballar la visibilitat i integració de la comunitat LGTB en l’àmbit rural de la província de València, realitza una sèrie de cuentacuentos gratuïts durant l’últim trimestre de l’any en la capital de la comarca del Valle d’Albaida que conclouran amb la inauguració de ‘La Biblioteca de colors’, una nova secció en les biblioteques de la localitat que comptarà amb continguts específics per a treballar la diversitat sexual de gènere i de família.

‘El Viatge de Flop’, el conte que es presentarà als infants, aborda el tema de la diversitat sexual i la identitat de gènere en la infància. “És un conte que demostra que la diversitat existeix i que el respecte ha d’estar per sobre de tot, a més, és capaç d’inculcar a xiquets i xiquetes el molt que es pot aprendre de les diferències d’altres persones”, afirma FaniBoronat, coordinadora de Lambda.

La primera sessió de cuentacuentos va tenir lloc el 10 de novembre en la Biblioteca de Sant Josep i les següents es realitzaran l’el 17 de novembre en la Biblioteca Central i, finalment, l’1 de desembre, dia de la inauguració de ‘La Biblioteca de colors’, en el Punt de Lectura de Sant Rafael. L’obertura d’aquesta secció dedicada a la diversitat en les biblioteques de la capital de la comarca del Valle d’Albaida s’engloba dins del programa del Pla d’Igualtat que el Consistori d’Ontinyent va aprovar el passat mes de juny.

Lambda cerca amb aquesta i futures actuacions en àmbits rurals, a més de mostrar el seu suport a la comunitat LGTB en tots els racons de la província, acostar-se i donar a conèixer aquelles iniciatives que es poden dur a terme per a fomentar la diversitat i oferir els serveis i programes del col·lectiu.

Share This