Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

 

El proper dissabte dia 20 d’Octubre celebrem el Dia de la Prova del VIH i Lambda, Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de València eixirà als carrers per animar-te a cuidar la teua salut sexual.

Enguany Lambda proposa la campanya “al VIH, trau-li la llengua!.

A més de les xarxes socials durant els pròxims dies, el dijous dia 18 d’octubre estarem a la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València (11-13h) repartint material de prevenció i donant informació de com cuidar la teva salut sexual. Una de les millors maneres és fer-se la prova del VIH.

Segons la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en la actualitat es calcula que el 25% de les persones que viuen amb el VIH no ho saben perquè mai s’han fet la prova. Conseqüència d’aquest desconeixement la major part de les noves infeccions es produeixen per mantenir pràctiques sexuals desprotegides amb persones que no són conscients de la seva infecció. .

Cap persona és immune a una possible infecció. Per això, es recomana fer-se la prova del VIH una vegada a l’any independentment del número de parelles sexuals o de la freqüència de les relacions o si s’ha mantingut una relació sexual de risc.

Si vols fer-te la prova a Lambda telefona al 963342191 i demana cita. El nostre servei és anònim, confidencial i gratuït. Si necessites més informació o tens dubtes relacionats amb la teva salut sexual, pots escriure a provavih@lambdavalencia.org o telefonar a Lambda.

Recorda:

Treu-li la llengua al VIH!! #JoEmFaigLaProva

Share This