Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El pròxim 23 de setembre és el Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual, dia de reivindicació per part de les persones bisexuals perquè la societat reconega i celebre la bisexualitat, i que té més importància, si cap en aquest 2016, any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat.

Hem de continuar treballant per acabar amb la bifòbia en totes les seues expressions i aportar referents dins de la societat, amb la finalitat d’empoderar-nos com a persones bisexuals i obrir camí a les futures generacions perquè visquen plenament la seua afectivitat i/o sexualitat. Creiem que ampliar els marges de cada persona per a autodefinir-se, i viure concorde a la seu sentir, no fa sinó col·laborar al desenvolupament d’una societat més igualitària, lliure i inclusiva amb totes les realitats.

Per això, sota el lema “Bisexuals, visibles i iguals”, eixirem al carrer per donar a conéixer a la societat què és realment la bisexualitat, combatent els mites que l’envolten.

Les accions que farem el divendres 23 de setembre al voltant del Dia de la visibilitat bisexual són:

  • 19:30hr Concentració “Bisexuals, visibles i iguals” a la plaça de la Mare de Déu on podreu participar de vàries activitats que portarem a cap i fer volar entre totes i tots la bandera bisexual gegant. Ens acompanyarà una batucada Vine amb la teua bandera bisexual i participa!
  • 21:00hr Sopar de pa i porta i debat al voltant d’una pel·lícula de temàtica bisexual. Compartirem i gaudirem del menjar i el debat! Vine!

Comptem amb tu!

Share This