Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Un any més, el 26 d’abril commemorem el Dia de la Visibilitat Lèsbica. Encara que anem avançant en matèria d’igualtat, les dones lesbianes encara ens veiem envoltes en situacions on hem d’amagar la nostra orientació per por a ser discriminades. És per això que la visibilitat de les dones lesbianes i el seu empoderament a la nostra societat és una de les permanents lluites que des de Lambda treballem contínuament.

Com a dones i com a lesbianes, patim una doble discriminació per part d’un sistema heteropatriarcal que ens invisibilitza i ens estigmatitza. Això ens obliga a fer que la nostra lluita haja de ser sempre més forta, més constant, més complexa i més contundent.

Volem una societat on les dones lesbianes siguen visibles per viure una vida plena i lliure. Perquè la felicitat és impossible dins de l’armari. I eixa no ha de ser només la lluita de les dones lesbianes, és la de tota una societat que creu en la igualtat i en la llibertat.

Per això, aquest any, el dia de la visibilitat lèsbica, volem comptar amb la vostra col·laboració. Necessitem que ajuntaments, entitats socials, sindicals i polítiques i la ciutadania en general mostren públicament el seu suport a la campanya #LesbianesSempreVisibles. Volem que cada racó de cada poble o ciutat, que cada entitat social, política o sindical siga un espai segur on les dones lesbianes puguem visibilitzar-nos lliurement sempre.

Per un País Valencià lliure de lesbofòbia, ajuda’ns a visibilitzar aquesta lluita.

Com ho podeu fer?

  • Descarregueu-vos ací el cartell per a participar,  feu-ne còpies i animeu a la gent de la vostra família, del vostre edifici, poble, ciutat, treball, agrupació, entitat o grup d’amics i amigues a fer-vos una foto o un vídeo amb ell. Teniu dues opcions de cartell, un sols amb el nostre logotip i un altre per si voleu afegir el vostre logotip com a entitat col·laboradora.
  • Després, el dia 26 d’abril, preferiblement de 11.00 a 13.30hr, publiqueu-la a les vostres xarxes socials amb el hashtag #LesbianesSempreVisibles i etiquetant @lambdavalencia.
  • Si no teniu xarxes socials, però voleu participar ens la podeu fer arribar al correu comunicacio@lambdavalencia.org o per WhatsApp al telèfon 686403393 amb el vostre missatge i nosaltres la publicarem a les nostres xarxes.

Ja sabeu, aquest 26 d’abril, la nostra lluita també és la vostra.

Destrossem els armaris que ens comprimeixen!!

Share This