Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Durant el mes de febrer, a l’Espai de creixement personal han estat treballant les emocions i quines són les seues funcions adaptatives perquè totes les emocions són necessàries. «Saber donar-li nom a les emocions que sentim nosaltres o qui tenim a prop ens ajuda a entendre el món i poder gaudir-lo d’una manera més positiva», explica Tina Belando, psicòloga i responsable d’este espai.

En la última sessió, comptàrem amb l’experiència de la fotògrafa Yolanda G. Iranzo per a explorar la càrrega simbòlica de les emocions en les imatges. Treballàrem com es presenten l’absència, l’alegria i la soledat en les fotografies, i quines pistes d’eixe simbolisme ens permeten decodificar-les.

Esta setmana tenim una nova reunió de l’Espai de creixement personal i continuarem amb la fotografia emocional i el treball es farà amb les fotos que porten les participants! 

Fes fotos que mostren una emoció i porta-les el dijous. Yolanda proposa també que feu autorretrats, plens de simbolisme també i d’emocions, perquè és part d’allò que ens composa com a persones. Encara tens uns dies per a explorar la teua vessant artística!

Espai de creixement personal

Aquestes sessions són obertes, no cal inscripció prèvia, i un espai segur on totes les persones que arriben amb ganes de compartir, d’escoltar, de ser-hi, són benvingudes i respectades. Tina ens proposa un camí d’autodescobriment per a créixer de forma individual i també com a grup.

La dinàmica de l’Espai de creixement personal és vivencial, és a dir, que parteix de les experiències personals i totes en tenim!! Juntes aprenem a prendre consciència de qui som, de la nostra responsabilitat i capatitat d’acció. 

Si alguna cosa del que has llegit et ressona, no t’ho penses i vine. T’esperem!

Share This