Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La FELGTB llança el I Certamen de Curts per la Visibilitat Lèsbica per a mostrar la realitat de les dones lesbianes majors.

El certamen està obert a tota persona que vulga participar i cree un curt que no dure més de tres minuts amb la tauleta o el mòbil. Ha de tractar qualsevol de les temàtiques relacionades amb les diverses realitats de les dones lesbianes majors, així com les seues lluites per la igualtat efectiva i real, i/o discriminacions.

La inscripció es realitzarà en línia a través de la plataforma Movibeta. El termini de lliurament finalitzarà el 18 de març de 2019.

És fonamental desenvolupar i promoure activitats que fomenten la visibilitat de les dones majors LGTBI, són una de les parts del col·lectiu que compta amb menor reconeixement social.

“Apostem pel desenvolupament d’iniciatives que sensibilitzen a la societat sobre la realitat d’aquestes dones pioneres en la lluita pels drets del col·lectiu i que, al seu torn, contribuïsquen a crear referents i models socials LGTBI”, Míriam Guijarrro, coordinadora de cultura de la FELGTB.

Us animem a participar. Ací podeu consultar les bases del certamen.
.

Share This