Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda ofereix a la població LGTB el servei de la Prova Ràpida de VIH en fluid oral, de forma totalment anònima, confidencial i gratuïta.

El servei consta d’una atenció psicològica abans, durant i després de la realització del test (d’aproximadament una hora de durada en total), a més de les derivacions als serveis de salut, acompanyament i recolzament psicològic en cas d’un resultat positiu.

Des de Lambda t’oferim un espai per conèixer el nostre estat serològic, però sobretot el nostre objectiu és crear un entorn segur on la persona puga reflexionar, resoldre dubtes i prendre decisions respecte a les seues pràctiques sexuals.

Aquest servei està destinat exclusivament a població LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals). Si la teua orientació és heterosexual, et podem informar d’altres llocs a València on pots realitzar-te el test del VIH.

Si tens dubtes sobre la prova o sobre pràctiques de risc per al VIH o qualsevol ITS (infeccions de transmissió sexual) pots contactar amb nosaltres al correu provavih@lambdavalencia.org.

La prova es realitza amb cita prèvia, per això has de posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 96 334 21 91 o passar-te per la nostra seu al carrer C/ República Argentina, 22, baix, 46021, València, de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 17 a 20

COL·LABORA:

EXECUTAT PER:

SUBVENCIONAT PER:

Share This