Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Fa poc, ens va arribar un missatge del club de fans del compte d’Alba Reche en Twitter, l’Alba Reche Nation. S’havien unit a Alba Reche News per a fer un regal conjunt i solidari per l’aniversari d’Alba Reche, la cantant il·licitana que es va donar a conéixer en Operación Triunfo i va aconseguir col·locar-se número 1 en la llista de vendes amb el recopilatori de les cançons que va interpretar en el programa.

El regal que les seus fans van decidir fer-li enguany pel seu 23 aniversari ha sigut realitzar una donació a aquelles organitzacions o ONGs amb les quals estiguera relacionada Alba, amb la intenció de «poder així ajudar un poc i compartir els valors que ens mostra Alba cada dia», ens explica María José Moreira, una de les administradores d’Alba Reche Nation.

Durant tot el mes de novembre i part de desembre, les fans van recaptar 1.070 euros que van arribar de diverses parts del món: Espanya, Mèxic, l’Argentina, el Perú, Itàlia… Una gran quantitat de persones sòcies van posar el seu granet d’arena en aquest projecte. Com a causa de la situació de pandèmia no es va poder fer un lliurament físic, des del club de fans van optar per una transferència i un xec simbòlic.

Lambda ha sigut una de les associacions triades per a la donació, amb la Societat Protectora d’Animals i Plantes del Baix Vinalopó, una associació il·licitana compromesa amb el manteniment del benestar i la salut animal. El regal va ser dividit entre les dues entitats i van enviar al compte bancari de Lambda, on poden fer-se donacions puntuals en qualsevol moment, com ha sigut aquest cas, 535 euros.

cheque simbolico de la donación de las fans de Alba Reche

Des d’Alba Reche Nation crearen un xec simbòlic com a record.

 

Gràcies a aportacions com aquesta podem continuar treballant per la societat de l’arciris que totes somiem. Si tu també vols ajudar-nos a continuar treballant pels nostres drets, has de saber que les teues aportacions desgraven un 75% els primers 150 euros, i a partir d’aquesta xifra, el 30%. Aquestes deduccions no s’apliquen a País Basc i Navarra.

També pots donar llibres o vídeos de temàtica LGTB+ a la nostra biblioteca, que també pots consultar. I si vols sumar forces a l’associació, fes-te sòcia! Per a tot això, escriu a info@lambdavalencia.org

I si tens temps i ganes, fes-te voluntària! Escriu a voluntariat@lambdavalencia.org i t’explicarem com.

Gràcies!

Share This