Recursos educatius

El treball en la defensa de la diversitat sexual, de identitats i expresions de gènere i familiar es un treball constant i transversal, però com que la intervenció que Lambda pot oferir es puntual i limitada ací pots trobar recursos adecuats segons el teu àmbit de treball i materia.

Algúns el·laborats per profesionals i entitats molt conegudes i d’altres per docents mes o menys anónimes pero amb una intenció comú: Compartir les idees, el treball i els recursos que poden ajudar-nos a implementar amb qualitat la diversitat sexual, de géneres i familiar a la nostra tasca diaria com a docents.

Eines útils

Ací pots trobar eines per a complementar i enriquir la teua intervenció, en l’aula o a casa, sobre diversitat sexual, familiar i d’identitats i expresions de gènere.

Per a treballar a infantil i primària

Material específic per a abordar la diversitat familiar i d’identitats i expressions de gènere amb xiquetes i xiquets

Per a treballar a secundària i batxillerat

Material específic per a abordar la diversitat sexual i d’identitats i expressions de gènere amb adolescents

Material General

Selecció de materials adequats per a poder començar a intervindre en l’aula aprofundint en alguns temes d’interès com les interseccionalitats amb la discapacitat intelectual o l’educació des de la família. Cada dossier inclou materials per a tots els nivells educatius.

 

 

Aquesta secció es possible gràcies al suport de la conselleria d’igualtat i polítiques inclusives