Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Per tal de fer la teua vida més fàcil volem recordar-te els serveis als quals pots accedir des de Lambda. Recorda que per a sol·licitar qualsevol d’aquests recursos has de telefonar o escriure per a demanar cita prèvia i donar-nos informació que ens permeta gestionar el teu cas el millor possible.

 

  • Per a consultes, dubtes i qüestions relacionades amb la teua Salut Sexual clica ací. Veuràs que tens diferents recursos per a elegir en funció de les teues necessitats i que, fins i tot, podem atendre les teues consultes per telèfon directament o a través d’e-mail. 

 

 

 


  • Has patit o estàs patint ara problemes d’estrés, assetjament o LGTBfòbia, inquietut respecte a la teua identitat sexual, vinculacions afectives problemàtiques, problemes amb l’eixida de l’armari o relatius a la teua sexualitat, entre d’altres? Alehores pots trobar ací els diferents recursos que tenim per a tu. En cas de dubte al  consultar-ho pots telefonar-nos i explicar-nos el teu cas i nosaltres buscarem on derivar-te. 

 

 

 


  • Si el que estàs buscant és informació, assistència i assessorament sobre la realitat de lesbianes, gais, persones trans o bisexuals en diferents àmbits, ací tens tota la informació que necessites. Des d’una línia d’atenció directa, fins a un servei per a denunciar delictes d’odi, espai per a famílies, punts d’acolliment familiar, assessories professionals, orientació per a persones trans, suport a refugiats o tutories per a adolescents. 

 

 

 


  • Tot el referent a recursos culturals i formatius de Lambda està en aquest enllaç. Des de la nostra entitat posem a la teua disposició materials com llibres, documents històrics, plans educatius per als teus centres, exposicions itinerants i cursos de formació i benvinguda per al voluntariat.

 

 

 


  • Ací tens tota la informació que necessites si el que estàs buscant són dades sobre l’Orgull LGTB a València. Des de temes històrics fins a espais de participació i voluntariat a les diferents activitats que s’organitzen al llarg del mes de l’Orgull. 

 

 

 


Res ens agradaria més que poder ajudar-te!

Share This