Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La realitat dels centres educatius estos dies és extranya però el professorat no deixa de preparar iniciatives per a atendre el seu alumnat el millor possible, una feina que no resulta senzilla.

L’atenció a la diversitat sexual, de gènere i familiar és un treball constant, per això volem recordar-vos tots els recursos educatius que estan disponibles a la nostra web. Són ferramentes que pares i mares també podeu fer servir per a treballar en família.

Els recursos audiovisuals resulten entretinguts i al mateix temps permeten reflexionar sobre la diversitat i parlar-ne de forma lúdica a partir de cançons o curtmetratges, al igual que els jocs i joguets.

recursos per a la diversitat

A més de diferents normatives, estudis i terminologia específica, trobareu recomanacions de llibres per a conéixer més sobre diferents aspectes de la diversitat, i també com implementar les Biblioteques de colors als centres educatius o a casa nostra.

I també activitats i guies per als CEIP, per als IES i altres més generals, a més de treballs en RED (Recursos Educatius Diversos) que personal docent que ha passat per les nostres formacions ha preparat i que es comparteix en xarxa.

Esperem que us resulten d’ajuda!

 

Share This