Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Ja estem a la nova seu de Lambda, en un nou barri on esperem trobar-nos ben a gust i també participar en la vida veïnal. L’Hort de Senabre és ara on portarem endavant la nostra activitat, concretament a l’avinguda Primer de maig, número 55 i agraïm la seua hospitalitat fins al moment. 

nova seu de lambda

Encara estem organitzant-nos després de la mudança, fent neteja, reubicant mobles i obrint caixes però en uns dies recuperarem la normalitat. Tornarem, així, a atendre com sempre ho hem fet en un nou espai, i mentre agraïm la vostra paciència. Si necessites res de nosaltres, pots telefonar al 692047997 o escriure a info@lambdavalencia.org.

Adéu, barri d’Amistat!

Els últims 4 anys hem tingut la nostra seu en el barri d’Amistat, on hem sigut tractades amb hospitalitat i fins i tot molta estima. Han sigut moltes les persones que en els últims dies han passat a dir-nos adéu i desitjar-nos els millors desitjos. Gràcies!

Queda, de moment, el mural de Barbiturikills com a record del temps que allà hem passat i tots els records que portem amb nosaltres. Fins a sempre, barri d’Amistat!

Share This