Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

FELGTB posa en marxa un nou curs gratuït, de 40 hores de durada centrat en el chemsex que es desenvoluparà entre abril i juny de 2017. El curs està subvencionat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional de Drogues. El curs es dirigeix a personal i voluntariat tant d’institucions com d’ONG que treballen en els àmbits de la salut, el VIH i/o les addiccions amb població LGTB.
En el PDF tens tota la informació sobre el curs.

Requisits informàtics:
El curs es durà a terme íntegrament de manera virtual en l’Escola Online de FELGTB en Moodle, pel que les persones participants han de tenir accés a un PC, Mac, tablet o iPad amb dispositius multimèdia i connexió a internet.

Com participar?
Per a poder participar, les persones interessades hauran d’enviar, abans de les 23,59 hores del 26 de març de 2017 la seua sol·licitud d’inscripció totalment emplenada a través del següent formulari

No s’admetran inscripcions a través de cap altre mitjà, ni es tindran en compte les sol·licituds rebudes fora de termini.

Com saber si m’han seleccionat?
Si resultes seleccionat/a, ens posarem en contacte amb tu a partir del 27 de març perquè confirmes el teu interès a realitzar el curs, després de la qual cosa et matricularem i t’enviarem les claus d’accés al curs. En cas que no et seleccionem, igualment ens posarem en contacte amb tu per a informar-te sobre noves oportunitats de rebre aquesta formació.

Apunta’t ja! Places limitades a un màxim de 30. No dubtes a difondre entre els teus contactes que puguen tenir interès en el curs.

Share This