Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Aprofitant que el pròxim 28 de juny el moviment LGTB+ internacional commemora en l’Orgull els 50 anys de les revoltes de Stonewall, Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar – i Heidis, el seu equip de futbol de dones –, el Club Esportiu LGTB+ Samarucs València – associat a ADI (Agrupació Esportiva Ibèrica LGTBI+) – i la Penya LGTBI VCF, han creat una COMITIVA ESPORTIVA que participarà en la Manifestació de l’Orgull LGTB+ el pròxim 29 de juny pels principals carrers de la ciutat, coincidint així mateix amb els 40 anys del primer Orgull que es va celebrar a València.

Amb aquesta iniciativa, que ja compta amb el suport i participació de diferents Federacions, Associacions i clubs esportius valencians, es pretén visibilitzar i conscienciar sobre l’actual clima de LGTBIfòbia que existeix en l’entorn esportiu, canviar aquesta realitat i fer de la valenciana una societat més justa i inclusiva.

De fet, l’organització de la Comitiva Esportiva ja s’ha posat en contacte amb els principals clubs esportius d’elit de València, com el València Club de Futbol, el Llevant U.D. i el València Club de Bàsquet, per a convidar-los a participar activament més enllà del simple suport simbòlic. La rebuda de la proposta ha sigut molt positiu i varis d’aquests clubs ja s’han interessat en la iniciativa i en maneres de participar en aquesta.

A més, per a publicitar i animar a la resta d’esportistes i entitats esportives de València al fet que s’unisquen a aquesta Comitiva Esportiva, llancem una gran campanya en les xarxes socials amb l’etiqueta #EsportAmbOrgull (#DeporteConOrgullo), a la qual s’espera que s’adherisquen diferents personalitats esportives, polítiques i mediàtiques, en suport al col·lectiu LGTB+.

T’animem a participar i a donar suport al #EsportAmbOrgull

  1. Entra en les teues xarxes socials
  2. Comparteix un missatge de text o vídeo mostrant el teu suport i utilitza l’etiqueta #EsportAmbOrgull o #DeporteConOrgullo
  3. Publica la imatge oficial de la campanya #EsportAmbOrgull

No saps que missatge publicar?

Prova el nostre generador automàtic de missatges:

  • Fes click ací per a crear el teu missatge automàtic
  • Cada vegada que entres es generarà un missatge de suport diferent, així que busca el que més t’agrade.
  • Només has de copiar el text, afegir la imatge oficial de la campanya i compartir-lo en la teua xarxa social favorita.

O descàrrega un fitxer amb missatges d’exemple: fes click ací per a descarregar el fitxer

Share This