Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Es convoca a sòcies, socis, voluntàries i voluntaris a la seu (c/Albacete, 52 de València) amb el següent ordre del dia:

•           Decidir la data de la manifestació de l’orgull 2016.

La repetició de les Eleccions Generals que tindran lloc el proper diumenge 26 de juny ha provocat que la Jornada de Reflexió recaiga en el mateix dia que la celebració de l’Orgull LGTB a la ciutat de València, manifestació que té lloc el darrer dissabte del mes de juny des de fa més de 15 anys.

Hem elevat una consulta tant a la Junta Electoral Central com la Junta Electoral Provincial per veure si hi hauria cap incovenient en realitzar la manifestació el mateix dia 25. Podeu veure les seues respostes ací.

Com veure en la resposta de la Junta Electoral Provincial, que és qui té competència per decidir sobre la qüestió, no aprecia cap inconvenient per la celebració de la manifestació sempre i quan no tinga lloc en la manifestació cap acció/acte que pertorbe o incideixca en la neutralitat política en la jornada de reflexió.
Això comporta que els partits polítics no podrien eixir a la manifestació com és habitual fins ara.

Hem barallat la possibilitat de canviar la data al 18 de juny, de manera que la nostra programació quedaria de la següent manera:
– Divendres 17 de juny
–  19:00 Pregó de l’orgull en la Plaça de l’Ajuntament
–  19:30 Festival Orgull València
–  Dissabte 18 de juny
– 19:30 Manifestació Orgull LGTB
–  22:00 Festa de l’Orgull a la plaça de l’ajuntament (hora per concretar).

Fer la manifestació qualsevol de les dues dates, té argumentacions a favor i en contra, i donat que és una decisió complicada, convoquem l’assemblea extraordinària per prendre una decisió el més consensuada posible.

Esperem la vostra participació.

Salutacions cordials,

Fani Boronat
Coordinadora General

Share This