Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Celebrem el 50 aniversari del moviment pel qual la comunitat LGTB va lluitar contra l’opressió. Moment immillorable per a rendir l’homenatge que es mereixen totes les persones que van decidir fer un pas cap avant i enfrontar-se a un sistema que perseguia a qui era diferent. Any per a reconéixer tot el treball realitzat i mantenir viva la memòria i la història del moviment LGTBI.

Volem dignificar el paper de les persones majors LGTBI que, amb el seu esforç i visibilitat, van impulsar el moviment per la igualtat de la diversitat sexual, de gènere i familiar, i van construir els fonaments de la nostra comunitat.

Treballarem fortament per a eradicar l’exclusió, discriminació i menyspreu escomesos contra les persones a causa de la seua edat.

Lluitarem per situar els problemes de les persones majors LGTBI en l’Agenda política perquè són, potser, els seus problemes els més greus i peremptoris dins de la comunitat LGTBI.

Dins dels nostres objectius també està fomentar la conservació i preservació de la història de la nostra trajectòria en arxius i documents per a conformar un “Museu de la memòria LGTBI” on es rescate la lluita del nostre moviment.

Exigir justícia per a les persones Trans majors, nascudes en una època en la qual se’ls va discriminar de forma sistemàtica, sense reconéixer-los la seua identitat, excloent-les de tots els àmbits (social, educatiu, laboral…) i sense haver-se fet un treball real i efectiu per a reincorporar-les.

Així com garantir que els serveis socials i, concretament, les residències per a les persones de la tercera edat, tant públiques com privades, respecten l’orientació sexual, identitat o expressió de gènere de les persones LGTBI, visquen sola o en parella.

Share This