Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Reprenem el voluntariat de Lambda després de mesos tan extranys i quina millor manera de fer-ho que amb una formació bàsica del voluntariat LGTB+ per a totes aquelles persones que teniu interés a acostar-vos a la nostra associació. En només tres sessions farem una recopilació de qui som i com es pot participar de manera voluntària en la família Lambda.

Donades les circumstàncies que totes coneixem, hem decidit que aquesta formació siga virtual, encara que trobem a faltar espais on poder trobar-nos presencialment… Toca ser pacients! De moment, aquest mes ens veurem les cares a través de les pantalles els divendres 4, 11 i 18 de desembre, a partir de les 19.00 hores.

Aquest divendres, dia 4, tindrà lloc la primera xerrada que porta per títol “Tendresa radikal. Treballar des de les cures i la responsabilitat. Com fer voluntariat en Lambda?”. En aquesta trobada resoldrem tots els dubtes que sorgisquen sobre com fer voluntariat en Lambda, sense que supose cap compromís a priori. A més, parlarem de tendresa radikal, de com relacionar-nos, de com cuidar-nos. Has pensat alguna vegada com et comuniques? Perquè és el moment de pensar-lo i començar a fer-nos càrrec d’allò que generem. Totes elles qüestions bàsiques per a continuar caminant en família.

En la segona sessió, el divendres 11 de desembre, de nou a les 19.00 h, analitzarem les dinàmiques opressores del sistema cisheteropatriarcal i com ens afecta en aspectes com el sexe, el gènere i el desig. Com podem resistir i lluitar enfront d’aquest sistema?

En l’última sessió, 18 de desembre, donarem llum a com s’estructura Lambda i, amb una miqueta de mirada llarga, revisarem l’històric de lluita de la nostra entitat de la mà de Luisa Notario, ex coordinadora general, i Pau López, ex secretari general de l’associació, en etapes diferents.

Comptem amb tu! Si encara no t’has inscrit a les sessions, pots fer-ho –a totes o a alguna solta– enviant les teues dades de contacte al correu: voluntariat@lambdavalencia.org

Share This