Email

info@lambdavalencia.org

Teléfono

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Dirección

C/ República Argentina, 22 – 46021 València

Lambda celebra el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, amb la inauguració de l’exposició ‘Cuerpos Feministas’, desenvolupada per 9 alumnes del grau de Treball Social de la Universitat de València i la fotògrafa Blanca Martí.

La sèrie fotogràfica, composta per un total de 12 imatges en blanc i negre, mostra els cossos de 9 joves feministes.

Lorena Ribeiro, una de les xiques retratades i la persona que va liderar el procés artístic per a la creació d’aquest projecte, destaca que aquesta exposició “reivindica la sexualitat femenina eliminant tota la connotació de desig i mostrant a una dona combativa i inconformista amb la societat”.

Segons la coordinadora general de Lambda, Fani Boronat, “des d’una perspectiva feminista i de gènere, aquest treball desenvolupat per les alumnes de la Universitat de València, és una eina didàctica per a reflexionar sobre la imatge de la dona en la societat actual”.

Aquest projecte, juntament amb molts uns altres duts a terme per Lambda en col·laboració amb artistes novells, és part del compromís de l’associació amb la promoció i difusió de la cultura valenciana.

L’exposició es podrà visitar gratuïtament en la seu de Lambda, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores, fins al 31 de març.

 

Share This