Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

El grup de voluntariat de sexualitat de Lambda llança la campanya ‘Crema els teus prejudicis’ per a trencar amb falsos mites que ens impedeixen viure la nostra sexualitat i les nostres relacions amb plenitud.

Aquesta campanya busca transmetre la importància de viure la nostra sexualitat des del plaer, el gaudi i la salut. Al mateix temps es pretén sensibilitzar en la importància de viure la sexualitat a través del respecte, fomentant l’autocura i el de la resta de persones amb les quals mantenim relacions sexuals. En definitiva, fomentar una sexualitat respectuosa i responsable.

Com a complement de la campanya, el voluntariat de Lambda està present en les mascletàs del València repartint material preventiu i informació sobre sexualitat i salut sexual.

Una manera de cuidar-nos és fer la prova de VIH i unes altres ITS. Recorda que t’oferim la possibilitat de fer-te la prova ràpida de VIH, Hepatitis C i sífilis. Demana cita prèvia en el telèfon 96 334 21 91.

També comptem amb un servei d’assessorament i informació en tot allò relacionat amb la nostra sexualitat. Pots contactar i demanar cita per telèfon o per correu electrònic: provavih@lambdavalencia.org

.

Share This