Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Aquests temps convulsos, de crisi i d’envalentiment de l’extrema dreta, ens obliguen a replantejar l’activisme que d’alguna manera havíem relaxat en excés, en favor d’una societat on aparentment s’havien aconseguit importants avanços en els nostres drets. Però sota aqueixa aparença d’una societat més inclusiva, (sempre més inclusiva per a algunes persones que per a unes altres, fins i tot en la defensa dels drets fonamentals), les actuals estratègies d’uns certs discursos que pensàvem que pertanyien a un passat fosc que no esperàvem tornar a veure, ressorgeixen amb proclames que busquen de nou relegar-nos com a ciutadania de segona classe, convidant a l’assetjament i a l’agressió el nostre col·lectiu. És ara més que mai, quan ens veiem en la necessitat de reprendre la defensa i la lluita de les nostres reivindicacions.

És trist que la història, sempre tan pendular, ens torne a posar davant a forces polítiques que atempten una vegada més contra la justícia social, alentint l’imparable avanç de la nostra societat, de manera que siga cada vegada més inclusiva i, per tant, més humana. En aquest any de la justa reivindicació de les persones trans, a les quals s’ha anat relegant del procés de dotar-los de marc jurídic que garantisca els seus drets humans més bàsics, hem d’eixir a defensar amb ungles i dents, les llibertats, la dignitat, reclamant els recursos necessaris perquè puguen desenvolupar-se com a persones lliures, amb no menys drets que els grups majoritaris que ja gaudeixen d’ells.

Orgull trans 2021

I és per això que el grup de Majors de Lambda, conscient del que hi ha en joc, unim la nostra veu a la de la resta de les persones activistes per a, en un moment tan important com el que ens està tocant viure, manifestar la nostra major solidaritat a les reivindicacions del nostre col·lectiu i el nostre afecte i suport a les persones trans, allà on es troben.

Volem dir-vos que no esteu soles, i que la vostra lluita és la nostra també. Des d’Stonewall, (Nova York, 1969), on vau ser vosaltres les primeres a denunciar la injustícia i emprendre el camí de la reivindicació, fins a València en aquest any 2021, on tants entrebancs ens estan intentant posar infructuosament a totes les persones LGTB+, però especialment a vosaltres, persones trans. Continuarem caminant de la mà, al vostre costat, en defensa dels nostres drets que aquesta societat ens deu. Serà LLEI. I com deien en Toy Story, “Fins a l’infinit i més enllà”, compas.

Share This