Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Amb ocasió del 25 de novembre, dia contra la violència masclista, en el marc de les IV Jornades Bisexuals que se celebren els dies 25, 26 i 27 de novembre a València, tindrà lloc la xarrada “Violència de gènere i dones bisexuals”.
Analitzarem com afecta la violència de gènere a les dones bisexuals, afectades no solamente pels diferents tipus de violència que patim les dones pel fet de ser-ho, sinó també per la violència que patim les dones bisexuals per la nostra orientació sexual. 
La xarrada anirà a càrrec de:
  • Noemí Soriano, treballadora social i activista feminista. S’ha format en el màster de gènere i polítiques d’igualtat. És analista i formadora de gènere i diversitat sexual i actualment treballa en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual.
  • Patricia Escortell Valls, activista bisexual i feminista. Llicenciada en Història, s’ha format en el màster de gènere i polítiques d’igualtat. És analista i formadora de gènere i diversitat sexual i co-coordinadora del grup de bisexualitat i pansexualitat de Lambda, formant part del grup de treball de l’Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat de FELGTB.
L’entrada serà lliure fins completar l’aforament i  tindrà lloc a la seu de Comissions Obreres (C/Napols i Sicília, 5 de València) a les 17:30hr. Comptarà amb interpretació en la llengua de signes.
En acabar la xarrada, marxarem totes i tots junts per participar en la Manifestació contra la violència masclista, convocada pel Moviment feminista, sota el lema Dones Bisexuals contra la violència masclista.
Share This