Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Aquest Festival Internacional de Cinema i Drets Humans amb el qual col·laborem, se celebrarà a València entre el 14 i 23 de febrer amb l’objectiu de sensibilitzar sobre drets humans a través de l’art i la cultura.

La Filmoteca serà la seu oficial del festival, també hi haurà debats i altres activitats en el Col·legi Major Rector Peset, Centre cultura Contemporània El Carme, Cinestudio D’Or, Teatre Talia, MUVIM i fins i tot la presó de Picassent.

En la secció oficial de llargmetratges es projectaran 10 documentals dels EUA, Alemanya, Suècia, França, el Brasil, Xile, Noruega, Sud-àfrica i Israel. Aquests tractaran sobre la resistència contra el poder de les multinacionals, la cultura de la violació, la salut mental, l’avanç de l’extrema dreta, etc. 4 d’ells són estrenes nacionals i una estrena europea.

Pel que fa als curtmetratges seleccionats, es projectaran 11 que han sigut rodats i produïts a Espanya, Regne Unit, Sàhara Occidental, Turquia, l’Argentina i Grècia, dins de dos programes que combinen documental, ficció i animació.

Enguany la programació del Humans Fest es completa amb una sessió dedicada a l’actor i director Abdelatif Hwidar, que recollirà el premi Pau i Justícia per la seua trajectòria professional marcada pel compromís social de mans de la presidenta del jurat l’actriu Silvia Munt. El guardonat estarà present el divendres 15 de febrer en la projecció del curtmetratge ‘Salvador’, guanyador d’un Goya i el llargmetratge ‘Kanimambo’.

El festival homenatjarà a la política i directora de l’IVAM Carmen Alborch amb el premi Compromís per la Cultura.

Reservar les dates en l’agenda i no us ho perdeu!

Share This