Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Com ja és habitual cada any, celebràrem la jornada de reforestació en el Parc Natural de la Calderona, un dia de trobada on no només plantàrem arbres sinò també gaudírem de la presència de totes les persones participants, majoritàriament dones –homes de Lambda, també podeu participar!!–.

Els tècnics del Centre d’Interpretació del Parc Natural de la Serra Calderona ens explicaren la meravella natural d’aquest paratge tan proper a València i ens guiaren per fer el transplantament dels arbres. La xicalla ho passà genial i va resultar una iniciativa d’aprenentatge molt interessant per a ells i elles. De segur que l’any que ve voldran repetir!!

En paraules d’una de les participants, l’activitat va ser “molt completa i meravellosa”, i com la valora una altra, “una experiència super enriquidora, igual que la companyia”. I just això és el més important: tindre espais de connexió entre les persones dels diferents grups del col·lectiu.

En total, el dissabte 8 de febrer ens juntàrem més de 40 persones, entre adultes i menors, de diferents grups de Lambda: les Heidis, famílies trans i famílies. Totes juntes, en un dia de festa en la natura, plantàrem 147 arbres, entre sureres, arboços i aurons i alguna espècie més. 

reforestació en la calderona

Va resultar una feina no massa exigent i valuosa i, amb la orientació dels tècnics del parc,  també agradable. Vora el migdia, tots els arbres estaven transplantats en la serra i ens acomiadàrem fins a l’any que ve! 

reforestació en la calderona

Share This