Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda ha llançat una campanya de denúncia en la qual mostra situacions de marginació i violència viscudes pel col·lectiu LGTBI en diferents parts del món. La iniciativa, amb l’etiqueta #DretsHumansLGTBI, és una de les accions dutes a terme per l’organització per commemorar el Dia Internacional Contra la LGTBIfòbia.

La campanya de mitjans de comunicació social es titula ‘Els drets LGTBI són drets humans” i està formada per una sèrie de sis imatges que mostren situacions d’odi i intolerància viscudes per la gent del col·lectiu en diferents parts del món. Hui encara hi ha moltes formes de violència contra estes persones, sent la LGTBIfòbia un fenomen global amb peculiaritats derivades de les característiques de la societat que fan que cada individu ho patisca d’una manera diferent.

Esta iniciativa pretén solidaritzar-se amb aquelles persones que han deixat o perdut tot en els països d’origen buscant un lloc millor per viure en llibertat. En este sentit, l’actual govern d’Espanya és insensible a la realitat de les persones LGTBI refugiades. Per tant, hi ha encara molt de fer perquè encara no s’ha aconseguit la plena normalització de la diversitat sexual i de gènere, especialment a causa de masclisme, la serofòbia i LGTBIfòbia.

La campanya ha sigut desenvolupada pel Grup de Drets Humans i dissenyada per l’artista David Peyró.

Consulta els esdeveniments del Dia Internacional Contra l’LGTBIfòbia.

Share This