Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La V edició de Mostra La Ploma, festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar, iniciarà el seu cicle de projeccions cinematogràfiques del 17 al 27 d’octubre en el Centre del Carme Cultura Contemporània.

En la sessió inaugural s’estrenarà el documental La Resistència Trans, coproduït per El Barret i Lambda.

La present edició s’ha sumat a l’any temàtic promogut per la FELGTB “Majors Sense Armaris: Història, Lluita i Memòria!” com a homenatge a totes aquelles persones que van obrir el camí de l’activisme per la diversitat sexual, de gènere i familiar en els anys 70 i 80 del segle passat.

La programació recull 41 pel·lícules procedents de més de 20 països repartits pels cinc continents, i constitueix un variat panorama transversal sobre diferents problemàtiques relacionades amb les identitats sexuals no heteronormatives. Al mateix temps s’incideix específicament en determinades qüestions mitjançant sessions tematitzades dins de la secció oficial de curtmetratges. (Trans, VIH/Sida, exilis, armaris, divergències i joves)

Com a novetat, aquesta cinquena edició del festival introdueix una secció paral·lela no oficial, Mostra La Ploma a la Universitat. Durant els dies 22, 23 i 24 d’octubre es projectarà una selecció de curts en els tres campus de la U.V. per a acostar a la població universitària algunes de les qüestions d’actualitat de les comunitats LGTBIQ+ en el món i generar debat sobre aquestes.

Tota la informació en la web de Mostra La Ploma.

.

Share This