Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lambda s’uneix a l’acció Alerta Feminista, creada per diferents organitzacions feministes com a conseqüència dels assassinats a dones per la violència masclista i la poca implicació del govern amb aquesta qüestió, tal com reflecteix la recent aprovació dels pressupostos de l’Estat. Per aquest motiu, com a mesura de pressió i fartes de la manca d’implicació del govern per a eradicar la violència masclista, i tot el que aquesta comporta, s’està portant en davant una acció, a la qual ens vam sumar com a entitat.

A continuació us deixem els detalls de l’acció i us convidem a unir-vos a nosaltres, perquè la revolució serà feminista o no serà!

Quina és la proposta?

A Espanya, hi ha 8000 Ajuntaments. Es tracta si es fes presentes el 19 de Juny en tots aquells en els quals una Associació de Dones, entitat, organització o un simple grup de dones vulga organitzar-ho

Quina és l’exigència?

Augmentar a 120 milions d’euros l’assignació pressupostària destinada a la igualtat i a la lluita contra la violència masclista.

Per què el 19 de juny?

Perquè en aqueixa setmana està previst que el Congrés discutisca i aprove l’última versió dels Pressupostos Generals per al 2017

Què anem a fer?

L’acció presenta 2 possibilitats, UNA COMUNA I UNA INDIVIDUAL, no excloents.

La part comuna consisteix a fer-se presents a les 12 hores del matí del 19J en els Ajuntaments per a fer lectura pública d’una moció, instant al Govern a l’ampliació dels fons destinats a la lluita contra la violència masclista

La part individualitzada a continuar fins a les 12 de la nit, organitzant activitats diverses que contribuïsquen a argumentar l’exigència de pressupostos per a la igualtat i contra la violència.

Podeu consultar ací més informació.

El nom de l’acció en el País Valencià, serà:

19J#ALERTAFEMINISTA ALS AJUNTAMENTS CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Esperem que arreplegueu aquesta iniciativa i que la feu vostra, que la feu créixer. Que el 19 de Juny ens fem súper visibles, d’una manera majoritària, en tots els Ajuntaments d’Espanya i que aquesta iniciativa aconseguisca l’efecte desitjat.

Share This