Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Marina Valent, gerenta de Lambda, està actualment realitzant un projecte internacional sobre els drets de les persones LGTBI als Estats Units. S’analitzarà els drets LGTBI dels quals gaudeix la ciutadania estatunidenca, en relació amb els valors i principis que constitueixen la política de drets humans i benestar de la població dels Estats Units; s’exploraran la igualtat d’oportunitats i accés a recursos econòmics, sanitaris i educatius; la llibertat d’expressió de gènere; el desenvolupament de la cultura LGTBI, etc.

Dit projecte, finançat pel departament d’Estat dels Estats Units (a través de l’ambaixada a Madrid), es duu a terme en diverses ciutats com Washington, Seattle, Kansas City, Missouri, Buffalo o Nova York i participen en ell associacions de Cantàbria, Extremadura, Madrid i Melilla.

En l’Institut Internacional d’Educació. Representants de les cinc entitats participants amb Kate Manolakos de l’Oficina internacional de visitants, Naqeebullah Jalalzay director del projecte de l’Institut Internacional d’Educació i Erin Amato Coordinadora del projecte de l’Institut Internacional d’Educació, a més de les dues intèrprets Johanna Parker i Erin Teske que els acompanyaren durant tot el projecte.

Share This