Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Lamentablement hem de tornar a publicar una agressió homòfoba. Un jove italià va ser increpat i colpejat de matinada a l’eixida d’una discoteca.

Va ser envoltat per un grup de persones que suposadament van començar a increpar-li i a proferir-li insults de la talla de “maricón” o “puto gay”, tal com ha denunciat la seua parella a través de les xarxes socials. En un vídeo realitzat per uns veïns que van presenciar la pallissa, es pot veure com els agressors propinen puntades, punyades i espentes a la víctima, que acaba a terra amb diferents lesions.

Condemnem enèrgicament aquest tipus de situacions i demanem que es prenguen mesures perquè no continuen ocorrent. Volem que es complisca la llei d’igualtat de les persones LGTBI per a protegir-nos dels delictes d’odi.

Des de Lambda, ja sigues víctima o testimoni, et recordem que si necessites atenció, assessorament o que valorem qualsevol situació patida, i amb independència de si denunciaràs o no, pots contactar amb nosaltres escrivint a denuncia@lambdavalencia.org o telefonant al 96 334 21 91.

Què fer davant una agressió.

 

Share This