Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Portem més de 30 anys d’activisme, reivindicacions i avanços rellevants en els quals el teu suport, treball i implicació han jugat un paper important. Encara ens queden objectius en què treballar, per aquest motiu esperem que et sumes i participes en el nostre 13é Congrés que es celebrarà, els dies 29 i 30 de març, sota el lema “Defensem la diversitat, lluitem per la democràcia”.

L’acte inaugural del nostre 13é Congrés tindrà lloc el divendres 29 de març a la Sala Alfons el Magnànim. Centre Museístic La Beneficència, carrer Corona 36, de València; i el Congrés el dissabte 30 de març, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer de Sant Ferran 12, de València. T’esperem!

A continuació tens tota la informació que necessites per participar en el procés congressual.

 • Sobre els documents a debat i la presentació d’esmenes.
  La Ponència política i organitzativa, principal document de debat, pretén ser un resum del principis bàsics de Lambda, els reptes a aconseguir i la manera de treballar en els pròxims dos anys.Ens agradaria que treballares el document i feres les esmenes que cregues convenients per a millorar-lo. A més de la Ponència política i organitzativa també es poden esmenar els Estatuts i el Document de Bases de Lambda. Tota aquesta documentació la pots trobar ací.Per a operativitzar el desenvolupament del Congrés et demanem que les esmenes les redactes en base als documents en valencià. En cas de precisar suport per fer-ho escriu a 13congres@lambdavalencia.org El termini per a la presentació d’esmenes finalitza el proper 8 de març, fins les 23.59 h d’aquest dia. La presentació d’esmenes es pot realitzar a través de dos vies: en les reunions dels Grups de Lambda i individualment per part de les persones associades i voluntàries. En el primer cas, les esmenes que es presenten s’aprovaran en les reunions amb més del 50% dels vots de les persones presents. En el segon cas, cal que les esmenes tinguen l’aval de cinc persones sòcies. En el cas de no tindre eixos avals existeix la reunió de persones no adscrites, per tal de compartir les esmenes i aconseguir els avals necessaris per a presentar-les. Eixa reunió tindrà lloc el proper 7 de març a les 19.30 hores a la seu de Lambda.Les persones encarregades de la ponència revisaran i agruparan les esmenes i fins i tot podran negociar amb les persones o grups textos transaccionals al llarg dels següents dies. El 25 de març s’enviaran el conjunt de les esmenes a les persones inscrites al Congrés, indicant si la ponència les accepta, les rebutja o proposen un text transaccional.El debat i la votació de les esmenes es faran al mateix Congrés seguint allò indicat al reglament del Congrés.
 • Sobre les candidatures a l’òrgan de direcció
  Tal i com dicta el reglament del Congrés, aprovat en la passada Assemblea, l’elecció de l’equip de l’òrgan de direcció de Lambda es realitzarà mitjançant llistes tancades, cada llista estarà encapçalada per la persona candidata a la Coordinació General, la qual presentarà al seu equip en la candidatura.El termini de presentació de candidatures de l’òrgan de direcció de Lambda finalitzarà el 15 de març de 2019, a les 23.59 hores.
 • Sobre la inscripció al Congrés
  Al Congrés poden inscriure’s les persones sòcies i voluntàries de Lambda, fins el proper 20 de març. La inscripció és gratuïta i pots fer-la ací. El cens de persones associades serà l’existent a data 1 de març de 2019 i per a tindre participació de ple dret al Congrés cal estar al dia del pagament de les quotes. En el cas de persones voluntàries no associades, podran participar sempre i quan estiguen inscrites en el Registre del Voluntariat de Lambda, encara que el dret a vot serà exclusiu de persones associades inscrites al Congrés. Per a estar en eixe registre cal dur almenys dos mesos col·laborant activament a l’associació.
 • Sobre l’acreditació al Congrés
  Les persones inscrites podran acreditar-se el dissabte 30 de març, de 9.30 a 11.00 hores. Les persones no acreditades en aquest període no podran fer-ho posteriorment.
 • Sobre les comunicacions i resolucions
  Aquelles qüestions que, per la seua rellevància o temàtica, no tinguen cabuda als documents a debat podran plantejar-se mitjançant comunicacions, que hauran de presentar-se en el mateix termini que les esmenes. Pot tindre l’extensió que es considere oportuna. El temps d’exposició de la mateixa es decidirà en el Congrés.Aquelles qüestions que, per urgència o actualitat, no hagen pogut ser tractades als documents del Congrés o presentades mitjançant comunicacions, podran esdevenir resolucions, tenint com a termini de presentació aquell que fixe la Mesa del Congrés.
 • Sobre el desenvolupament del Congrés
  Ací vos deixem l’horari previst del congrés, que podrà veure’s modificat durant el transcurs del mateix:

  • Divendres 29 de març (Sala Alfons el Magnànim. Centre Museístic La Beneficència, carrer Corona 36, de València)
   19.30 – Acte inaugural.
  • Dissabte 30 de març (a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer de Sant Ferran 12, de València)
   • 9.30 – Acreditacions (la taula d’acreditacions estarà oberta fins les 11.00 hores).
   • 10.00 – Elecció de la Mesa del Congrés.
   • 10.15 – Termini de presentació de comunicacions o resolucions.
   • 10.30 – Presentació, debat i votació de l’informe de gestió.
   • 12.30 – Presentació, debat i votació dels documents de debat i les esmenes corresponents.
   • 14.30 – Dinar.
   • 16.00 – Presentació, debat i votació dels documents de debat i les esmenes corresponents (continuació).
   • 18.30 – Presentació, debat i votació de comunicacions i resolucions.
   • 19.00 – Elecció dels òrgans de direcció.

Si tens qualsevol dubte o necessites qualsevol aclariment pots escriure a 13congres@lambdavalencia.org

.

 

Share This