Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Les grafiteres i muralistes Barbiturikills, Carla Ly i Pica Suite, referents de l’escena valenciana, pintaran la façana de la nova seu de Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, el dissabte 27 de gener amb motiu de la jornada de portes obertes amb la qual Lambda celebrarà la inauguració de les seues noves instal·lacions.

Valors com la diversitat i la igualtat seran la base temàtica triada per a aquesta intervenció. “Pretenem utilitzar l’art com a eina per a fomentar la diversitat en el barri d’Amistat a València”, ressalta Luis Noguerol, coordinador del grup de projectes culturals de Lambda que dinamitza aquesta iniciativa.

Amb les seues creacions artístiques les tres grafiteres donaran visibilitat a la promoció i protecció dels drets del col·lectiu LGTB. “D’aquesta forma l’art pot ajudar a construir i consolidar una cultura més respectuosa amb la diversitat”, assenyala el coordinador de projectes culturals de Lambda.

Noguerol destaca que aquest tipus de projectes són eines que connecten eficaçment els valors que defensa Lambda amb el barri, i construeixen un espai públic més amigable i acollidor. “Es tracta d’enfortir un concepte de cultura implicada i propera al quotidià”, afirma.

Una de les últimes accions de Barbiturikills i Carla Ly ha sigut la seua col·laboració amb EMT per al Dia Internacional en una ciutat sense cotxes en el qual van intervenir tres autobusos amb els seus ‘sprays’. Les dues artistes reivindiquen en les seues obres la no violència, la igualtat de gènere o la figura de la dona en la societat actual, entre altres temes.

Pica Suite, per la seua banda, és una artista multidisciplinària també molt compromesa que experimenta amb diferents tècniques artístiques com el grafit, la fotografia o el disseny gràfic.

Pots visitar els perfils en Facebook de les tres grafiteres punxant els següents links: @barbiturikills, @carlaalejandralysanhueza i @pica.suite.

Share This