Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

La Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB) llança, per quart any consecutiu, el projecte ‘Positivos 2.0’ amb l’objectiu de proporcionar un grup de suport emocional (GSE) a homes joves menors de 30 anys amb diagnòstic recent del VIH.

Aquest grup, tancat i dirigit, utilitza un sistema de videocolaboració a través d’Skype i Moodle i complementa les accions de suport prestades des de les unitats hospitalàries, serveis socials o des de les associacions de pacients. El grup es desenvoluparà a través d’un programa de sessions setmanals. La facilitació del grup és a càrrec del psicòleg de Lambda València, Pere Salmerón.

Amb aquest projecte, se cerca incrementar les habilitats dels joves per a afrontar la infecció per VIH i proporcionar-los un entorn de suport emocional a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). S’afavorirà l’accés a joves amb diagnòstic recent que, per les seues situacions personals, familiars, socials i per la seua localització geogràfica, tenen menys possibilitats d’acudir a altres recursos presencials.

El projecte actuarà de manera sinèrgica amb els grups d’ajuda presencials, permetent connectar als usuaris amb els mateixos així com amb altres xarxes que els proporcionen un major suport a la finalització del programa.

En paraules del responsable tècnic de salut de la FELGTB, Alberto Martín-Pérez: “És important que tothom, independentment del lloc on visca, puga tenir accés al suport psicològic necessari per a fer front al diagnòstic”.

Per a més informació o si estàs interessat a participar, pots cridar als telèfons de FELGTB (913604605; extensió 30) o de Lambda (963342191) o escriure a Pere Salmerón, psicòleg que facilita el grup, en el mail positivos@felgtb.org.

Consulta ací el dossier amb més informació sobre el programa i els seus resultats de l’any passat.

Share This