Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

96 334 21 91 | InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

C/ República Argentina, 22
46021 València

Les Heidis sabem per experiència pròpia que l’activitat física té molts beneficis tant a nivell físic com psíquic, i pensàrem com motivar per aprofitar l’esport per a recuperar ànims després de tant de temps de confinament.

A més, pensant en la celebració de l’Orgull, llançàrem la idea i es sumaren més idees d’altres grups fins a conformar un repte cada vegada més gran: sumar 26.000 km per la diversitat i els drets de les dones LTB en Àfrica i Amèrica.

Fer esport ajuda a reduir el risc de patir malalties cardiovasculars, a adquirir hàbits saludables i a controlar el pes corporal. Fes comboi amb la teua gent, sempre respectant les mesures de seguretat corresponents, i mou-te un poc cada dia.

km per la diversitat

Si estos avantatges no són suficients per a convencer-te, te donem una motivació extra! Forma part d’una iniciativa per a visibilitzar les realitats de les dones LTB arreu del món, i reivindicar els drets del col·lectiu LGTB+. Segueix les nostres rutes a les xarxes socials!

L’esport millora el benestar general

Està demostrat que fer exercici aeròbic de mitjana intensitat, com pot ser córrer, anar en bicicleta o caminar a un ritme ràpid, provoca l’alliberament d’endorfines que aporta sensació de benestar i relaxació.

Per això, la pràctica esportiva també és molt beneficiosa pel nostre estat de salut mental:

  • Millora notablement el nostre estat d’ànim.
  • Redueix els nivells d’estrés, ansietat i els símptomes de la depressió.

No obstant, en cas de patir alguna malaltia incompatible amb l’activitat física, abans d’unir-te a aquest repte deus consultar amb un equip mèdic perquè valore si el teu estat de salut és adequat per a la pràctica esportiva.

Mai has fet esport?  És el moment d’abandonar la vida sedentària però has de començar a poc a poc perquè no volem que cap persona es lesione!!

No tens temps per a l’activitat física? Deixa’t d’excuses! Fes-te el propòsit de canviar els teus hàbits i suma quilòmetres en els teus desplaçaments diaris. És ben fàcil: deixa d’usar el cotxe, moto o el transport públic i desplaça’t on vages amb bicicleta, caminant, etc.

D’aquesta manera, obtindràs molts beneficis:

  • Guanyaràs salut i adquiriràs un nou hàbit saludable.
  • Sumaràs quilòmetres per la diversitat i la lluita dels drets de les dones LTB.
  • Contribuiràs a una ciutat més sostenible, ecològica, lliure de contaminació.

La teua salut i el planeta t’ho agrairan!

beneficis de l'esport

Consells pera  començar

MARCA’T UN OBJECTIU
És important marcar-se un objectiu per a motivar-nos, però ha de ser assolible i real. No podem passar del sedentarisme a córrer maratons en un mes, això ens pot dur a patir lesions.

MOTIVACIÓ
Quan tenim un nou objectiu la nostra motivació i ganes estan al 100% i solem donar-lo tot les primeres setmanes. És bo dossificar aquesta motivació per a no desunflar-se a la primera oportunitat i abandonar el nostre objectiu.

PACIÈNCIA
No et rendeixes a la primera de canvi. Posar-se en forma requereix temps i constància, però assegurem que pagarà la pena.

GAUDEIX
Per davant de tot… l’esport és per a gaudir! Troba aquell que connecte amb tu!

Share This