Un dels principals objectius de Lambda és acabar amb l’LGTBIfòbia registrada en les aules valencianes, per això posem en marxa un curs més el Pla Divèrsia. Des de hui s’obri el termini per a sol·licitar els tallers del pla que són realitzats per personal de Lambda especialitzat en educació, diversitat sexual, de gènere i familiar.

Esta iniciativa va començar el curs 2016-2017 gràcies a la l’aposta de la Diputació de València per la igualtat. Concretament, este programa compta amb una subvenció de la secció de Joventut, Esports i Igualtat de la institución provincial.

Què és el Pla Divèrsia?
És un programa formatiu i de sensibilització en la diversitat dirigit a l’alumnat d’Educació Secundària (ESO) o altres estudis equivalents com els Cicles Formatius. El seu objectiu és eradicar l’assetjament escolar i la violència contra l’alumnat LGTBI.

A qui van dirigits els tallers del Pla Divèrsia?
Els tallers van dirigits a l’alumnat de primer i quart d’ESO de la província de València.

Qui pot demanar els tallers?
El professorat, personal de Coordinació d’Igualtat i Convivència (CIC), Orientació o l’equip directiu dels centres d’ESO o altres com per exemple els centres de Formació Professional de la província de València.

Com es poden sol·licitar els tallers?
Els tallers es poden sol·licitar completant este formulari.

Quin és el termini per a presentar la sol·licitud?
El formulari s’ha completar al llarg del mes de setembre de 2018.

Quan es donaran els tallers?
Les sessions tindran lloc entre gener i juny de 2019.

Quin és el cost dels tallers?
Els tallers no tenen cap cost per als centres educatius degut a que estan subvencionats per la Diputació de València.

El Pla Divèrsia és una iniciativa de Lambda, col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals, i compta amb el finançament de la Diputació de València.

 

Share This