Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

Hui dia, les persones trans es continuen trobant davant diverses situacions de transfòbia que dificulten el seu accés i permanència en el món laboral. I mentre aquesta siga la realitat amb la qual es troben, és important comptar amb determinats coneixements, competències i habilitats socials que faciliten l’afrontament d’aquestes possibles situacions.

Per això, posem a l’abast de totes aquelles persones que ho sol·liciten, una proposta formativa amb la qual pretenem oferir les eines necessàries per a poder afrontar de la manera més adequada possible una situació discriminatòria.

La formació tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de novembre de 9.00 a 14.00 h a la seu de Lambda (C/República Argentina, 22. València)

Si esta proposta et sembla interessant, et pots inscriure emplenant aquest formulari. El termini per inscriure’s finalitza el dijous 21 de novembre. Les places són limitades.

A més a més, si necessites un suport econòmic per poder apropar-te a la seu i vindre a la formació, tenim possibilitats de subvencionar el transport amb una beca. Si ho requereixes, assenyala-ho en el moment de la inscripció.

I si vols més informació, pots telefonar al 96 334 21 91 o escriure a diversia@lambdavalencia.org

.

 

Share This