Email

info@lambdavalencia.org

Telèfon

Oficina: 96 334 21 91
InfoROSA: 96 391 32 38

Adreça

Av. Primer de maig, 55,
46017 – València

familiesEl nou servei s’inicia després de la signatura d’un conveni amb l’Associació ACARONAR, entitat amb àmplia i dilatada experiència en l’àmbit d’intervenció en família i infància.

La signatura d’un conveni d’aquestes característiques suposa acostar a les famílies LGTB una altra realitat de convivència familiar dins de la societat.

L’oficina d’acolliment que engeguem va a oferir un servei professional i especialitzat per a aquelles persones que vulguen qualsevol tipus d’informació referent a com funciona i què és l’acolliment familiar.

Remarquem que el fet que les associacions d’acolliment de menors en situació de desemparament dipositen la seua confiança en nosaltres és un indicatiu que aquestes associacions són coneixedores dels nostres estils educatius i de criança i que aquests són garantia per a un desenvolupament psicosocial saludable en els menors, tal com ho demostra el dia a dia de les nostres famílies, així com els nombrosos estudis realitzats sobre homoparentalitat fins ara.

Des d’ACARONAR, afirmen que aquest conveni té un alt valor simbòlic de sensibilització per a tota la societat quant a què els valors humans, les capacitats, els sentiments, el compromís, l’educació, l’amor, la cura, etc… no depenen ni perden o guanyen valor, per l’orientació sexual de les persones que els posen en pràctica. A més, remarquen que 25 anys de treball continuat en el camp de l’acolliment familiar els ha demostrat la importància d’obrir nous espais d’acció on fer més útil tot l’esforç que implica un treball així.

Esperem que aquest servei siga del vostre interés!

Més info ací.

Share This